خانه و آشپزخانه

طرز استفاده از قابلمه گرانیتی برای اولین بار و نگهداری آن

سرویس قابلمه ده پارچه وانیا

پوشش ظرف های گرانیتی ماندگاری بیشتر و قدرت نچسب بودن بهتری نسبت به ظرف های تفلون دارد. از طرفی مضراتی که ظروف تفلون دارند در ظروف گرانیتی وجود ندارد ولی اصول نگهداری از این ظرف ها تا حد زیادی به روش ها و اصول نگهداری از ظروف تفلون شبیه است.

طرز استفاده از قابلمه گرانیتی برای اولین بار

اگر تازه  یک  ظرف گرانیتی و یا سرویس قابلمه آن را خریده اید اول از همه  باید به خاطر این انتخاب به  شما تبریک گفت و اگر هم فقط برای اطلاع پیداکردن از این موضوع در حال مطالعه این مقاله هستید می توانید از ” سرویس قابلمه گرانیتی” ظرف  مورد نظر خود را انتخاب کنید تا ما به  صورت  رایگان آنرا برای شما ارسال کنیم.
خب فرض می کنیم که شما دفعه ی اولی است که قصد دارید از قابلمه گرانیتی خود استفاده کنید:

  • اول از همه بایدبر چسب های آن را جدا کنید و یک بار آنرا با اسفنج نرم مخصوص ظروف گرانیتی شستشو دهید.
  • ظرف را روی شعله بسیار کم بگذارید و کمی روغن  درون ظرف بریزید.
  • سپس بعد از این که روغن گرم شده را در ظرف بگردانید تا همه جای درون ظرف به روغن آغشته شود.
  • در پایان ظرف را دوباره قابلمه را بشویید و بعد از شستشو ظرف برای استفاده کاملا آماده است.

اصول استفاده و نگهداری از ظروف گرانیتی

مواردی که  در ادامه به شما می گوییم به  شما کمک می کند که ظروف خود را با دوام تر و سالم  تر نگه داری کنید.

  • بعد از هر بار استفاده ظروف گرانیتی را بشویید، چرا که مواد غذایی در صورتی که به مدت زیاد در ظروف گرانیتی بمانند باعث از بین  رفتن روکش آنها می شود و آنها کم کم چسبندگی خود را از دست می دهند.
  • همیشه در زمان استفاده از شعله کم یا متوسط استفاده کنید تا خاصیت ضد چسبندگی این ظروف از بین نرود.
  • هیچ وقت ظرف گرانیتی را وقتی خالی است بر روی شعله  زیاد قرار ندهید.
  • در زمان پخت و پز برای هم زدن و جابجایی مواد غذایی از وسایل چوبی و یا پلاستیکی استفاده کنید.
  • اصلا به هیچ وجه از وسایل فلزی برای هم زدن و جابجایی مواد غذایی در سرویس گرانیتی استفاده نکنید.
  • از برش دادن و خرد کردن مواد غذایی درون این  ظرف ها خودداری کنید، این کار روکش این  ظرف ها را از بین می برد.
  • با این که می توانید برای شستن این ظرف ها از ماشین های ظرف شویی استفاده کنید، پیشنهاد ما به شما این  است که این  ظرف ها را با دست و اسفنج های مخصوص بشویید (نگران  نباشید، این کار اصلا زحمتی ندارد و در ضمن زود تر از ماشین  ظرف شویی می توانید ظرف خود را بشویید.)
  • برای شستشو فقط و فقط از مواد شوینده مایع استفاده کنید، پودر های شویند برای این ظرف ها مناسب نیست.
  • از طرف های گرانیتی برای نگه داشتن مواد غذایی استفاده نکنید، به  خصوص اگر غذای مورد نظر شما حاوی موادی مانند سرکه، آبلیمو و سایر چاشنی های مشابه باشد.
  • دسته های این ظرف های را در معرض حرارت مستقیم  قرار ندهید.
  • برای جلوگیری از ایجاد لکه روی این ظرف ها، بعد از هر بار شست و شو ظرف را با دقت  آب کشیده و آنرا کاملا خشک کنید.
  • به هیچ وجه  برای شستشو از سیم  ظرف شویی استفاده نکنید.
  • برای نگهداری، این ظرف ها را بهتر است که درون هم قرار ندهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *